Sunday, May 30, 2010

264.

bodo-lah. benci kau buat sista aku mcm tuh



p/s : aku syg dia so jgn wat aku xrespect sama kau oke.

Monday, May 24, 2010

263.

helloooooooooo.
keje kat memory lane mmg sgt smooth
supervisor and manager yg sporting and friendly abes
siap boley ckp masingmasing babi lagih
padahal ckp ngan supervisor tuh
padahal supervisor tuh makan babi tuh. ahahhhahah .


tp yg wat aku menyampah sbb taboley pgg nset langsong
duduk boleyyy pulak
mmg pelik
plus baju beso tahap megi kembang
xsemangat nak gi keje pakai baju cmtuh
boley tak nak alter ? boley x boleyyyy ?
haishhhhhh.

Sunday, May 23, 2010

262.

mia cakap :

A woman is at her strongest when she is 'Mother' mode.



p/s : ha. bek ko delete post ko cicin ! ha. taw takot.

Friday, May 21, 2010

261.

okay, sambung lagih
stay kat umah sorangsorang wat aku banyak berangan
sumpah brangan ntah apeape ntah
tp belum tahap brangan wet dream mcm fofo tu lagih.


aku ter-berangan mcm mane if aku da kawen skunk jgn pikir ada anak lg
laki aku pegi keje pagipagi aku pon kne bngun pg watkan breakfast tok dia
iron baju dia tgk nak pakai ape and asingkan bajubaju
masham yg nak kne basuh jap lg
even aku benci gila bangun pg tp aku tetap kena bangun
and the main point is aku xready lagih nak ada
tanggungjawab cmtuh. malas actly.
lepas tu duduk sorangsorang kat umah kemas umah
haissshhh. takkan nak kemas umah taptiap ari
aku xsuke menyapu or basuh pape if belum thp kena bersihkan
bersihkan benda yg da bersih o masih bersih mmg xde feel
then tunggulah sampe laki aku balik then bolehla main poker card samasama.


tu okey lagih if laki aku keje pagi
if keje ade shift kul 11pm baru balik lagih haru jadiknya
maknenya aku bangun tghari then wat pape routine yg patot
malam plak aku nak watpe ? bosan sial. sumpah bosan.
nak online pon agakagaklah mane ade org nak layan ko direct 8 jam
nak jadik stalker pn da abes sme pompuan hot lelaki garing aku stalk
laki aku balik keje mst da penat so nak ajak datin kat lua pn da tabest



if ade anak maybe tak boring sangat
boley maen ngan anak boley basuh berak anak bile bosan
tp bnda nih lg taboley bla. lagi aku xready nak uruskan anak. haisssshh.
so aku conclude aku tanak kawin usia muda
berangan mmg best tp tanggungjawab mmg xbesh
aku tak ready mnguruskan life org laen o lebey tepat aku malas.
plus, aku takkan jadik suri rumah
muktamad.

260.

since highskul lagih aku da brangan nak jadik ibu yg mude
i mean aku kawin cepatcepat and branak cepat
aku nak pegi sign report card anak aku tyme aku still pakai skinny jeans lagih
if still pakai high-waist jeans lagi bagus. tp segan kat cikgucikgan lah pulak
aku nak jadik d best mom yg sporting abes yg maseh lg ke-remaja-an.
anak aku pegi dating aku pon join skali dating ngan laki aku
tp xla ikot bontot tak cool la plak
aku nak kwnkwn anak aku ckp hey, mudanya mak ko. canteklah
even aku less confident pasal cantek tp bile jadik ibu yg muda of coz ko maseh ade value lagih
chewah.


then aku pikir balek
boley ke ? mampu ke ?
aku da waswas nak jadik ibu muda
sbb pe nnt aku cite kat next post
wah da mcm drama besiri plak
mcm la ramai sgt yg bace blog aku kannn
tp panggilan berasap da panggil
kena bertanggungjawab dulu.

Monday, May 17, 2010

259.

bangun punyelah pagi semangat gampang 1st day nak masok keje
then mata kelipkelip lg sbb termimpi ex-bf
cm siot ex-bf beli bag and sweater roxy then peluk aku ketatketat
haishhhh ape motif weyyy aku mmg materialistik tlg jgn wat aku goyang
tp aku rase aku lg syg amer hizamy dr syg bag and sweater roxy tuh
nntlah suh amer hizamy belikan haisssh taboleytaboley
suh amer hizamy beli perfume harajuku pon till now ta beli lg ~


okay sambung story budak extend yg kena bayar yuran sendiri nih
bff aku tnye asal susahsusah cari duit so jwpannye mstlah
nak tebus rase besalah kat mak bapak plus brani wat brani tngung
baru style


lepas wat breakfast yg lekat kat tekak sbb mkn peanut butter
empat sekawan pon gi lah keje kat jusco yg cam best tp da tuka cam harrrrram
sbb sume ok kecuali aku
momoi and manu mmg pnduduk tetap jusco so tadahala
amer plak da start practical even rambot pailang dia kne tego pon tarahal
aku plak masuk butik House Of Leather dgn penuh cericeri ceria
baru 10min wat keje then manager call suh aku gi queensbay
ceit. no no no no


so aku pon letak phone and bla dr butik terbabit ye kawankawan
sbb tak hingin aku kena transfer even siap ckp gaji naek
better cari keje laen yg dekat ngan umah dekat ngan bf aku and xpyh bayar tol
masalahnye nak cari keje len pon satu hal sbb nak tgu interview ke intesesi ke
pejadah ntah , ntah bile ntah.


haishhhhhh
wat mase skunk aku cm mnyesal janji ngan umi nak bayar yuran sendiri
tp malu plus rase besalah plak nak mtk duit
ego babe ego.

Monday, May 3, 2010

 
Blogger design by suckmylolly.com