Saturday, August 21, 2010

267.

hi. knp sy rase awak ada masalah dgn sy ?

hmmm. oke. tak kesah. normal la tu
sy rase sy dah wat yg terbaek utk awak
kdgkdg sy tolak kpentingan sy sendiri
maybe awak tak nampak. normal la tu
tp once sy stop ' lebihkan ' awak
awak cakap sy pentingkan diri
awak cakap sy abaikan diri awak
yea. awak xpenah cakap. tp sy kenal awak.
sy taw dr ape yg awak buat
tp knp awak rase terabai
oh. mgkin sbb awak pernah dipentingkan

kdgkdg kt dpt rezeki lebey kdgkdg kurang
sy rase sume tu depends kat amalan kite
same mcm kes sy dgn awak
sy 'abai' kan awak maybe sbb amalan awak
sy taboley tahan dgn sikap awak
sy tak kesah gune duit sy utk awak
tp awak pulak jenis takkan gune duit awak utk kegunaan sy
akibatnya sy sengkek. awak kaya
akibatnya sy xberjenama awak pulak berjenama TOPMAN
sy tak dengki. tu bukan attitude sy
tp sy dah tak nak jadik bodoh
susah payah kerja tp gaji sy ada bahagian awak
awak tak layak

maaf
sy bukan xnak tlg awak
tp awak kena faham keadaan sy
bile sy tlg awak boley awak tlg saya balik ?
sy bukan nakkan balasan tp sy nak dipertimbangkan
jadi tlg pertimbangkan sy.



p/s : awak boley benci sy tp sy mmg syg awak.

4 comments:

  1. pssssst, mimie aku xpenah pgil amer awak lah. hee

    ReplyDelete
  2. hahhaa.. ouu silap. pgil amer baby ek?? hahaha :)

    ReplyDelete
  3. beb, follow ma blog yg baru. hee. nway apsal ni?

    ReplyDelete

 
Blogger design by suckmylolly.com